ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Σίγουροι οι Ρώσοι για τη μεταγραφή του Τσάλοφ στον Δικέφαλο του Βορρά

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Σίγουροι οι Ρώσοι για τη μεταγραφή του Τσάλοφ στον Δικέφαλο του Βορρά

Τσαλοφ

bet365

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από τη Ρωσία, η μεταγραφή του Φεντόρ Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της.

H έγκυρη «SportExpress», με σημερινό της άρθρο, επιβεβαιώνει ότι ο 26χρονος Ρώσος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ με τους Ρώσους να αναλύουν τους λόγους που ώθησαν τον πρώτο σκόρερ της ΤΣΚΚΑ Μόσχας να πει το «ναι» και να φύγει από τη ρωσική Premier League για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο ρεπορτάζ ο «Δικέφαλος», είναι ο πρωταθλητής στην Ελλάδα, με τη χρηματιστηριακή αξία του να μην απέχει πολύ από της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. «Σ’ ότι αφορά την αξία της ομάδας στην ιστοσελίδα του Transfermarkt, δεν είναι τόσο πίσω από την ΤΣΣΚΑ - 78 εκατ. ευρώ έναντι 92. Και με τη μεταγραφή του Ρώσου (αποτιμάται στα 11 εκατ. ευρώ), οι σύλλογοι θα αλλάξουν θέσεις»...

Σημαντικός παράγοντας, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας, έπαιξε το γεγονός ότι ο Τσάλοφ ήθελε να φύγει από τη ΤΣΣΚΑ για να δοκιμάσει την τύχη του ξανά σ’ ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League να είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τον Ρώσο επιθετικό.

«Ο Τσάλοφ είναι 26. Σε μια κρίσιμη ηλικία για να “κατακτήσει” την Ευρώπη. Μέχρι στιγμής αυτή η μεταγραφή εγείρει μεγάλα ερωτηματικά και αμφιβολίες. Αλλά ας εμπιστευτούμε την επιλογή του Φεντόρ, πιθανότατα ζύγισε τα πάντα προσεκτικά και συμβουλεύτηκε σωστούς ανθρώπους. Ίσως ο ΠΑΟΚ να είναι το εφαλτήριο από το οποίο ο Ρώσος φορ θα μεταπηδήσει σ’ ένα κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα