Άρης: Ο Πάπε Αμπού Σισέ είναι μεταξύ των στόπερ που ενδιαφέρουν

Άρης: Ο Πάπε Αμπού Σισέ είναι μεταξύ των στόπερ που ενδιαφέρουν

Ο Σισέ

bet365

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με κεντρικούς αμυντικούς και η περίπτωση του Πάπε Αμπού Σισέ είναι μεταξύ αυτών που απασχολούν τους «κίτρινους».

Το όνομα του 29χρονου Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού προτάθηκε στους «κίτρινους» και δεν πέρασε απαρατήρητο, ίσα-ίσα που τοποθετήθηκε ψηλά στη λίστα σε σύγκριση με άλλες περιπτώσεις στόπερ. Προς αυτήν την κατεύθυνση μέτρησε η γνώση του ελληνικού Πρωταθλήματος μέσα από την πολυετή θητεία του στον Ολυμπιακό, κυρίως όμως το γεγονός ότι αν και δεξιοπόδαρος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού στόπερ. Το στοιχείο που προβληματίζει είναι ότι στην τελευταία τριετία δεν είχε την αγωνιστική πορεία που θα ήθελε αλλά και τον αριθμό των αγώνων.

Την περασμένη σεζόν ήταν στην Αντάνα Ντεμίρσπορ όπου δεν έπαιξε σε περισσότερα από 13 παιχνίδια. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μετά τη σεζόν 2021-22 όπου συνολικά αγωνίστηκε σε 36 αγώνες, έπαιξε σε 19 παιχνίδια στη αγωνιστική περίοδο που ακολούθησε.

Η περίπτωση του Σισέ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των «κίτρινων» λόγω αγωνιστικών χαρακτηριστικών. Εφόσον διαπιστωθεί σύμπλευση και στον οικονομικό παράγοντα δεν αποκλείεται να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα