Ηλιόπουλος σε Λαμέλα: «Ερικ, που είσαι ρε, vamos por duelos»! (vid)

Ηλιόπουλος σε Λαμέλα: «Ερικ, που είσαι ρε, vamos por duelos»! (vid)

Ηλιόπουλος και Λαμέλα

bet365

«Πάμε για μονομαχίες», το μήνυμα του Μάριου Ηλιόπουλου τη στιγμή της συνάντησης με τον νέο σταρ της ΑΕΚ, Έρικ Λαμέλα κατά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Δείτε το εξαιρετικό βίντεο των κιτρινόμαυρων με την παρουσίαση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού!

Το μεταγραφικό «μπαμ» της ΑΕΚ με τον Έρικ Λαμέλα εδώ και μερικές ώρες πήρε επίσημη μορφή με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου Αργεντινού παικταρά ως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Λαμέλα που έβαλε την υπογραφή του στο ηγεμονικό τριετές συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους πήρε τη φανέλα με τον αριθμό «9» στην πλάτη και φωτογραφήθηκε στους εσωτερικούς χώρους της OPAP Arena, στον αγωνιστικό χώρο, ενώ πέρασε και από το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στο κτήριο του γηπέδου.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λαμέλα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας έγινε φυσικά παρουσία του ιδιοκτήτη του κλαμπ, Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος έκανε τα πάντα για να υλοποιήσει αυτή τη μεγάλη μεταγραφική προσθήκη που εκτόξευσε στα ουράνια τους φίλους της ΑΕΚ και ικανοποίησε παράλληλα και την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα!

Ο Ηλιόπουλος ήταν εκείνος που υποδέχθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ στην OPAP Arena τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, όπως διαβάσατε, με μια αγκαλιά και ένα δυνατό high five πριν ακολουθήσει το τυπικό σκέλος της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του!

Μια τέτοια μεγάλη μεταγραφική προσθήκη δεν θα μπορούσε να μην συνδυαστεί και με αντίστοιχης ποιότητας βίντεο από το media team της ΑΕΚ, με την κιτρινόμαυρη κάμερα να αποκαλύπτει την ξεχωριστή στιγμή της συνάντησης του Λαμέλα με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης.

«Ερικ, που είσαι ρε, vamos por duelos» (σ.σ. δηλαδή πάμε για μονομαχίες) ήταν η ατάκα του Ηλιόπουλου στον Λαμέλα τη στιγμή του high five μεταξύ των δύο!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα