Λαμέλα: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξω το πρώτο μου ματς σε αυτό το γήπεδο, στόχος να είμαστε πρωταθλητές»! (vid)

Λαμέλα: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξω το πρώτο μου ματς σε αυτό το γήπεδο, στόχος να είμαστε πρωταθλητές»! (vid)

Newsroom
Ο Έρικ Λαμέλα της ΑΕΚ

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Έρικ Λαμέλα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Το «ευχαριστώ» στον Αλμέιδα, η ανυπομονησία του και ο στόχος του τίτλου!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα πλέον ο Έρικ Λαμέλα, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Ένωση ως το καλοκαίρι του 2027, παίρνοντας τη φανέλα με το «9» στην πλάτη.

Ο 32χρονος Αργεντινός σταρ συνάντησε φυσικά και τον ιδιοκτήτη του κλαμπ Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για τις μάχες που υπάρχουν μπροστά με τον Λαμέλα στη συνέχεια να παραχωρεί και τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του AEK TV.

Ο Λαμέλα ευχαρίστησε τον Αλμέιδα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε για να τον φέρει στην ΑΕΚ, εξέφρασε το γεγονός ότι δεν βλέπει την ώρα να παίξει το πρώτο του ματς με την Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια και τόνισε πως στόχος είναι φυσικά ο τίτλος με τους κιτρινόμαυρους.

«Είμαι ο Έρικ Λαμέλα, γεννήθηκα στο Μπουένος Αϊρες της Αργεντινής. Είναι χαρά μου να είμαι εδώ στην ΑΕΚ, να φοράω αυτή τη φανέλα και δεν βλέπω την ώρα να έρθει το πρώτο μου παιχνίδι. Ευχαριστώ τον Ματίας Αλμέιδα που ήταν αυτός που με κάλεσε και μου έδειξε την εμπιστοσύνη του για να έρθω εδώ και δεν βλέπω την ώρα να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί σε αυτό που εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται και όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, αυτό που θέλουν όλοι να είμαστε πρωταθλητές. Πάμε μαζί. Μόνο ΑΕΚ»!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα