Άρης: Πρόβλημα στη μετάβαση της αποστολής στην Ολλανδία, θα διανυκτερεύσει στο Μόναχο!

Άρης: Πρόβλημα στη μετάβαση της αποστολής στην Ολλανδία, θα διανυκτερεύσει στο Μόναχο!

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε σήμερα (21/7) το μεσημέρι για την Ολλανδία αλλά λόγω προβλήματος στην εκτέλεση της πτήσης από Μόναχο στο Άμστερνταμ τελικώς θα διανυκτερεύσει στη γερμανική πόλη.

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε σχετικά υποστηρίζοντας ότι η ακύρωση της πτήσης θα αλλάξει το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας καθώς η αποστολή θα φτάσει στο Άμστερνταμ το μεσημέρι της Δευτέρας (22/7). «Τα προβλήματα που προέκυψαν εσχάτως σε όλο τον κόσμο με τα λογισμικά της Microsoft έπληξαν και την αποστολή της ομάδας μας!

Η αποστολή του Αρη πέταξε κανονικά νωρίς το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το Μόναχο, αλλά εξαιτίας των παραπάνω προβλημάτων ακυρώθηκε η πτήση από το Μόναχο για το Άμστερνταμ!

Έτσι η αποστολή θα διανυκτερεύσει αναγκαστικά απόψε στη βαυαρική πρωτεύουσα και θα πετάξει για την Ολλανδία αύριο το μεσημέρι.

Εκ των πραγμάτων θα τροποποιηθεί και το πρόγραμμα των προπονήσεων», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα