Βαγιαννίδης: Κι όμως, αν «κλείσει» στη Μποταφόγκο, δεν θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που αγωνίζεται στη Βραζιλία!

Ο Βαγιαννίδης πανηγυρίζει το γκολ εναντίον του Ολυμπιακού

bet365

Η Μποταφόγκο θέλει να προσγειώσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη από τον Παναθηναϊκό στη Βραζιλία και να τον κάνει τον δεύτερο Έλληνα που αγωνίζεται εκεί. Ποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής... άνοιξε τον δρόμο στο Campeonato Brasileiro.

Οι βραζιλιάνικες «Σειρήνες» καλούν τον Γιώργο Βαγιαννίδη να γίνει ο δεύτερος Έλληνας που αγωνίζεται στη χώρα που χτυπά η «καρδιά» του ποδοσφαίρου. Όπως μετέδωσε η Globo, η Μποταφόγκο έχει τοποθετήσει τον δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού στα ραντάρ της και αισιοδοξεί να συμφωνήσει με το «τριφύλλι» για τη μεταγραφή του.

Ουδείς γνωρίζει αν τελικά αυτή θα συμβεί. Πάντως σε αυτό το ενδεχόμενο, ο 22χρονος - παραδόξως - δεν θα γίνει ο πρώτος Έλληνας με παρουσία στο Campeonato Brasileiro. Κι αυτό διότι τον... πρόλαβε ο Ανδρέας Σάμαρης.

Ο Έλληνας μέσος το 2023 μετακόμισε στη Βραζιλία για λογαριασμό της Κοριτίμπα και έγραψε ιστορία με αυτόν τον τρόπο. Βέβαια, η πορεία του στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα δεν αποδείχθηκε τόσο... μακρά ή επιτυχημένη. Ο Σάμαρης μέτρησε μόλις τέσσερις συμμετοχές με την Κοριτίμπα και αποχώρησε από τον σύλλογο μόλις τρεις μήνες μετά την ανακοίνωσή του. Πάντως την... πρωτιά την κέρδισε!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα