Κουτσίδης - Άμπι: Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού που έχει όλο το μέλλον μπροστά του

Κουτσίδης - Άμπι: Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού που έχει όλο το μέλλον μπροστά του

οσφπ
Στα δύο φιλικά με Άγιαξ και Μαλίν, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει χρησιμοποιήσει μαζί στο κέντρο της άμυνας για 70 λεπτά συνολικά τον Ισίδωρο Κουτσίδη με τον Νέλσον Άμπι, οι οποίοι έδειξαν (ξανά) ότι αποτελούν το μέλλον στα μετόπισθεν.

Όπως έγραψε και στο blog του ο Κώστας Νικολακόπουλος στο Gazzetta, μέχρι στιγμής η προετοιμασία του Ολυμπιακού είναι σαν να γίνεται για τους τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ19 που έχει πάρει μαζί του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να δείξει ο καθένας τους ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο.

Βέβαια δεν είναι οι μόνοι νεαροί παίκτες που ξεχωρίζουν αφού τόσο ο Απόστολος Αποστολόπουλος όσο και ο Νέλσον Άμπι έχουν κερδίσει... πόντους από τον Ισπανό προπονητή και μοιράζουν χαμόγελα. Ωστόσο το Gazzetta θα σταθεί σε έναν συνδυασμό τα παιδιά των ακαδημιών και των επενδύσεων από το εξωτερικό όπου ο Ολυμπιακός τους βλέπεις ως το μέλλον της αμυντικής γραμμής.

Η παρουσία του Ισίδωρου Κουτσίδη με τον Νέλσον Άμπι στο κέντρο άμυνας, μπορεί αυτή τη στιγμή να μην έχουν τον πρώτο λόγο για βασικοί αλλά σίγουρα είναι το μέλλον της «ερυθρόλευκης» άμυνας ενόψει της επόμενης μέρας.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει τους ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις και με διαφορετικές αρμοδιότητες, όμως το ζευγάρι των δύο παραπάνω, έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία και «συστατικά» που παραπέμπουν σε δύο παίκτες που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

ηρα

Αρχικά έπαιξαν για 46 λεπτά μαζί στο πρώτο φιλικό κόντρα στον Άγιαξ, δείχνοντας έναν πολύ καλό εαυτό ενώ ήταν μαζί και για άλλα 24 λεπτά κόντρα στη Μαλίν για το δεύτερο φιλικό. Ουσιαστικά, φαίνεται ότι ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλον, με ωραίες αλληλοκαλύψεις, σωστή επικοινωνία μεταξύ τους και το αποτέλεσμα να μην αφήσουν τους αντιπάλους να απειλήσουν σε μεγάλο βαθμό την εστία του Ολυμπιακού.

ηρα

Φυσικά, ας βάλουμε στην εξίσωση ότι αυτοί οι δύο παίκτες κόστισαν... μηδέν ευρώ αφού ο 19χρονος Κουτσίδης είναι παιδιά των ακαδημιών και ο 21χρονος Άμπι ήρθε ως ελεύθερος (!) από την Ρέντινγκ της Αγγλίας. Ο πρώτος δεξιοπόδαρος, ο δεύτερος αριστεροπόδαρος. Ο πρώτος πιο ψηλός και εξαιρετικός στον αέρα και ο δεύτερος πιο ταχύς και «βράχος» στο ένας με έναν.

Αυτή τη στιγμή, ο Ρέτσος μοιάζει το φαβορί για να αποτελέσει το βασικό στόπερ της φετινής σεζόν ενώ ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση για έναν ακόμα στόπερ που θα κάτσει δίπλα στον Έλληνα αμυντικό ενώ μην ξεχνάμε και τον ερχομό του Λορέντσο Πιρόλα που στα 22 του χρόνια, θέλει να εμφανίσει το ταλέντο για το οποίο μιλούσε όλη η Ιταλία όταν ήταν στην Κ21 της εθνικής ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα