Ολυμπιακός: Ο ατζέντης του Ρότσα παραδέχτηκε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός: Ο ατζέντης του Ρότσα παραδέχτηκε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων»

Newsroom
Ο Γουίλιαν Ρότσα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό

bet365

Ο εκπρόσωπος του κεντρικού αμυντικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γουίλιαν Ρότσα επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς του και τον Γουίλιαν Ρότσα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κάτι που είχε αποκαλύψει μέσα από το blog του στο Gazzetta ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος στόπερ, ο οποίος διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με το ρωσικό κλαμπ, στο οποίο πρωτοπήγε τον Σεπτέμβριο του 2022 από την Πορτιμονένσε αντί 2 εκατ. ευρώ.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρότσα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη Ρωσία ο ατζέντης του Βραζιλιάνου στόπερ. Μιλώντας στην ιστοσελίδα euro-football.ru ο Εμάνουελ Μέλο τόνισε όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα: «Ναι, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γουίλιαν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα