Ατρόμητος, μεταγραφές: Συμφωνία με Λέγκια για Μπάκου

Ατρόμητος, μεταγραφές: Συμφωνία με Λέγκια για Μπάκου

οφη

bet365

Έτοιμος να ολοκληρώσει την απόκτηση του Μακάνα Μπάκου είναι ο Ατρόμητος καθώς τα βρήκε με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η περίπτωση του Μπάκου δεν ήταν εύκολη διότι δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Λέγκια Βαρσοβίας. Ο Ατρόμητος μετά τη συμφωνία με τον 26χρονο winger τα βρήκε και με την πολωνική ομάδα, η οποία θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης συν κάποια μπόνους στόχων.

Τις επόμενες ώρες ο Μπάκου αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια με την ομάδα του Περιστερίου. Πρόκειται για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά (ταχύτητα, ικανότητα να αγωνιστεί και ως σέντερ φορ στην κόντρα) που έψαχνε ο Ατρόμητος και με την απόκτησή του θα ολοκληρωθεί το επιθετικό παζλ.

Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός, ο οποίος κατέκτησε το Κύπελλο (2022-23) και το Super Cup Πολωνίας (2023-24) με τη Λέγκια τη φανέλα της οποίας φόρεσε και στη διοργάνωση του UEFA Europa Conference League, γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1998 στην πόλη Μάιντς της Γερμανίας. Έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες U20 & U21 της Γερμανίας, έχοντας κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της ΦΣΦ Μάιντς.

Στη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του έχει αγωνιστεί στις Σόνενχοφ (72 συμμετοχές, 6 γκολ, 12 ασίστ), Χολστάιν Κίελ (22 συμμετοχές, 7 γκολ), Βάρτα Πόζναν (13 συμμετοχές, 6 γκολ), Γκεζτεπέ (22 συμμετοχές, 3 γκολ) και Legia Λέγκια Βαρσοβίας (40 συμμετοχές, 1 γκολ). Πέρυσι τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός από τη Λέγκια στον ΟΦΗ με την φανέλα του οποίου είχε 2 γκολ και 2 ασίστ σε 14 αγώνες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα