Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (22/07) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Η επισημοποίηση της μεταγραφής του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ και όλα τα μεταγραφικά σενάρια των «μεγάλων» της Stoiximan Super League στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: «Έρικ, vamos...». Επίσημα «κιτρινόμαυρος» ο Λαμέλα. Με τον Μάριο Ηλιόπουλο να τον υποδέχεται στα γραφεία λέγοντας του στα ισπανικά «πάμε για μονομαχίες». Καπνός χωρίς φωτιά τα περί Ακούνια. Μείνει εσύ, φύγε εσύ! Ο Παναθηναϊκός εντός των ημερών θα κάνει συνολική προσφορά στον Ιωαννίδη άνω των 6 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο έως μέχρι και το 2028.

Live Sport: Πρόταση για Ζότα Σίλβα! Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση για τον Πορτογάλο εξτρέμ. «Ήρθα για τον τίτλο». Τριετία τρέλα Λαμέλα, που υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ έως και το 2027.

Φως των Σπορ: Υψηλές πτήσεις. Η αγωνιστική εικόνα των Ορτέγκα και Ζέλσον γεμίζει χαρά τον Μεντιλίμπαρ. Τόσο ο Αργεντινός, όσο και ο Πορτογάλος πατούν πλέον γερά στα πόδια τους και ο Βάσκος τεχνικός περιμένει ανάλογη συνέχεια δίχως τραυματισμούς.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τον θέλει ο Ο'Νιλ αλλά... αγαπάει Μέντι ο Ντανιέλ! Οι Άγγλοι τονίζουν πώς ο προπονητής της Γουλβς υπολογίζει για το ρόστερ τον Ποντένσε αλλά ο Ολυμπιακός έχει σύμμαχο την επιθυμία του Πορτογάλου να γυρίσει στο λιμάνι με μεταγραφή.

 

Ώρα των Σπορ: Η παικτάρα με το νούμερο 9! Ο Έρικ Λαμέλα ανακοινώθηκε και επίσημα και ξεκαθάρισε: «Ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο, θέλω να γίνουμε πρωταθλητές».

Metrosport: Πόθος το Champions League. Ο Τσάλοφ θέλει να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή ελίτ μέσω του ΠΑΟΚ. Σε αναμονή της επισημοποίησης της μεταγραφής. Ο ρόλος του Οζντόεφ στην προσαρμογή του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα