ΟΦΗ: Η δεύτερη εμφάνιση της σεζόν 2024-25

ΟΦΗ: Η δεύτερη εμφάνιση της σεζόν 2024-25

ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ παρουσίασε τη λευκή, δεύτερη εμφάνιση του για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, η οποία θα χρησιμοποιηθεί κυρίως στα εκτός έδρας ματς της σεζόν.

Μετά την εντυπωσιακή μαύρη με χρυσές λεπτομέρειες τέταρτη εμφάνιση, ο ΟΦΗ παρουσίασε τη δεύτερη φανέλα για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. H νέα δημιουργία της Puma έχει βασικό χρώμα το λεπτό, μαύρες ρίγες και είναι φτιαγμένη από ανακυκλώσιμα υλικά. Η εν λόγω εμφάνιση θα χρησιμοποιηθεί κυρίως στα εκτός έδρας ματς της σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Αυτή δεν είναι απλώς μια φανέλα, είναι ένα σύμβολο της ψυχής του νησιού μας. Η δύναμη, το πάθος και η υπερηφάνεια της Κρήτης, είναι ραμμένα σε κάθε βελονιά της. Κάθε φορά που θα φοράμε αυτή τη φανέλα εκτός έδρας, θα κουβαλάμε ένα κομμάτι του νησιού μαζί μας. Αυτή είναι η Κρήτη μας!

H 2η φανέλα του ΟΦΗ για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της σεζόν 2024-25, σας περιμένει!

Δημιουργία της Puma από ανακυκλώσιμα υλικά, την τεχνολογία dryCell και με τον Θυρεό του ΟΦΗ φτιαγμένο από ανθρακόνημα!

Θα τη βρείτε στη μπουτίκ “OFI Crete FC x Cosmossport”, στο “Γεντί Κουλέ” και στο κατάστημα Cosmos Sport 1821 στο Ηράκλειο!

Όλη η σειρά merchandise του ΟΦΗ, φέρει το μοναδικό τρισδιάστατο υδατογράφημα αυθεντικότητας, με τον Θυρεό και το Γρύπα του ΟΦΗ. Tap στο bio για το online store!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα