ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: «Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Τζένοα για τον Κοτάρσκι», γράφει η «Gazzetta dello Sport»

Κοτάρσκι: «

bet365

Η Τζένοα συνεχίζει την αναζήτηση του βασικού τερματοφύλακα της για τη νέα σεζόν με το όνομα του Ντόμινικ Κοτάρσκι να παραμένει στο Νο1 της λίστας των υποψηφίων, σύμφωνα και με την «Gazzetta dello Sport».

Για την Τζένοα η εξεύρεση του βασικού τερματοφύλακα, μετά την πώληση του Μαρτίνεθ στην Ίντερ, παραμένει πρώτη προτεραιότητα, με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να είναι η Νο1 επιλογή της ιταλικής ομάδας.

Σε σημερινό δημοσίευμα της η «Gazzetta dello Sport» υποστηρίζει ότι «συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της Τζένοα με τον ΠΑΟΚ» για τον Κροάτη τερματοφύλακα των Πρωταθλητών Ελλάδας.

«Η Τζένοα πρέπει να βρει γρήγορα ένα βασικό τερματοφύλακα. Προς το παρόν, έχει παίξει τα δύο φιλικά με τον Λεάλι. Η πρώτη επιλογή είναι πάντα ο Κοτάρσκι από τον ΠΑΟΚ. Η διαπραγμάτευση είναι πλέον ανοιχτή και είναι πιθανό να καταλήξει σε θετική κατάληξη. Ωστόσο, οι εναλλακτικές λύσεις Ρόμαν, Σιλβέστρι και Γκολίνι παραμένουν σε ισχύ» αναφέρει η γνωστή ιταλική ιστοσελίδα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα