Υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Μπρόρσον

Υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Μπρόρσον

Ο Φραντς Μπρόρσον

bet365

Ακόμα μια σπουδαία μεταγραφή για τον Ατρόμητο, καθώς έκανε δικό του για τα επόμενα δύο χρόνια τον Φραντς Μπρόρσον.

Σε μια σπουδαία μεταγραφή για την θωράκιση της άμυνάς του προχώρησε ο Ατρόμητος καθώς απέκτησε τον διεθνή Σουηδό στόπερ Φραντς Μπρόρσον.

Οι Περιστεριώτες το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με τον 28χρονο (1,87μ.) κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Άρη Λεμεσού. Τελικά οι άνθρωποι του Ατρομήτου κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» του Σουηδού στόπερ και για τα επόμενα χρόνια θα φοράει τη φανέλα με το Αστέρι. Ο Μπρόρσον είναι ήδη στην Ελλάδα, έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο και απομένουν οι ανακοινώσεις (εφόσον περάσει με επιτυχία τα ιατρικά).

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο κέντρο της άμυνας του Ατρομήτου, με έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις και τίτλους στην καριέρα του, που είναι ικανός να ηγηθεί της περιστεριώτικης άμυνας. Το όνομα του Μπρόρσον είναι γνωστό στη χώρα μας, αφού εκτός από την θητεία του στον Άρη Λεμεσού, στο παρελθόν είχε απασχολήσει κι άλλες ελληνικές ομάδες.

Ο διεθνής Σουηδός στόπερ μέτρησε συνολικά 92 συμμετοχές με την κυπριακή ομάδα έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ στο ενεργητικό του, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα Κύπρου τη σεζόν 2022/23 και το Σούπερ Καπ, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στη Μάλμε όπου εκτός από τα 163 παιχνίδια που έπαιξε, κατέκτησε και τέσσερα πρωταθλήματα Σουηδίας. Επίσης, με τη Μάλμε έχει αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα