ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: Το σενάριο για τον 24χρονο Σλοβένο στόπερ Βάνια Ντρκούσιτς και η πραγματικότητα

O Βάνια Ντρκούσιτς στη λίστα του ΠΑΟΚ

bet365

Δημοσιεύματα από τη Ρωσία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 24χρονο αρχηγό της εθνικής Σλοβενίας, Βάνια Ντρκούσιτς.

Στη Ρωσία σημερινά δημοσιεύματα εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της απόκτησης του 24χρονου κεντρικού αμυντικού της Σότσι, Βάνια Ντρκούσιτς.

Για τον αρχηγό της εθνικής Σλοβενίας έχουν δείξει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες, όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Σεβίλλη, με την ισπανική ομάδα να έχει καταθέσει πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ, αλλά τους Ρώσους να αξιώνουν τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ.

Το όνομα του 24χρονου Βάνια Ντρκούσιτς δεν είναι άγνωστο στους Πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς η περίπτωση του εξετάστηκε την περίοδο που δεν είχε κλείσει η υπόθεση του Τόμας Κεντζιόρα.

Οι «ασπρόμαυροι» κρατούν το φάκελο του Σλοβένου κεντρικού αμυντικού ανοικτό σε περίπτωση που υπάρξει κάποια πώληση (βλέπε Κουλιεράκης) ή κάποια αποχώρηση (βλέπε Έκονγκ), το ζητούμενο είναι αν όντως μέχρι τότε ο Ντρκούσιτς θα είναι διαθέσιμος στην αγορά.

@Photo credits: twitter.com/nzs_si| FA Slovenia

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα