Athens Kallithea: «Μεγάλη πρόταση για Ντέλα Μόρτε, παίρνει Μότοτς», γράφουν στην Ιταλία

Athens Kallithea: «Μεγάλη πρόταση για Ντέλα Μόρτε, παίρνει Μότοτς», γράφουν στην Ιταλία

Ματέο Ντε λα Μόρτε - Athens Kallithea FC

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία η Athens Kallithea κατέθεσε μεγάλη πρόταση στη Βιτσέντσα για την απόκτηση του μεσεοεπιθετικού Ντέλα Μόρτε και έχει συμφωνήσει με τη Σαλερνιτάτα για τον δανεισμό του στόπερ Μότοτς.

Η Athens Kallithea είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι και κινείται για να καλύψει τα «κενά» του ρόστερ, με το οποίο δουλεύει αυτές τις ημέρες ο Μάσιμο Ντονάτι στην Πτολεμαΐδα. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων κινείται σε διάφορα μέτωπα παράλληλα και μια από τις αγορές που εξετάζεται είναι η ιταλική.

Σύμφωνα με δημοσίευματα η Athens Kallithea κινείται για την απόκτηση του μεσεοεπιθετικού Ματέο Ντέλα Μόρτε και του κεντρικού αμυντικού Αντρέι Μότοτς, έχοντας ήδη καταθέσει τις προτάσεις της.

Όπως αναφέρει το «biancorossi.net» η ομάδα της Αθήνας κατέθεσε μια οικονομικά υψηλή προσφορά στη Βιτσέντσα για την αγορά του Ντέλα Μόρτε, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, ως αντάλλαγμα. O Ιταλός που αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός, αλλά παίζει και αριστερά την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 39 εμφανίσεις στη Serie C με οκτώ γκολ και έξι ασίστ. Πάντως οι Ιταλοί τονίζουν πως για τον παίκτη υπάρχει πρόταση και από την Καταντζάρο της Serie B.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το «Lira TV» του Σαλέρνο ο Αντρέι Μότοτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Athens Kallithea, ως δανεικός από τη Σαλερνιτάνα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που τον ξέρει άψογα ο Ντονάτι, καθώς τον είχε ποδοσφαιριστή στην Λεγκνάγκο της τρίτης κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου και πάλι ως δανεικό από την ομάδα της Καμπανίας.

Πρόκειται για Μολδαβό κεντρικό αμυντικό, ύψους 1.95, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ιταλία και στα 18 του πήγε στην ακαδημία της Σαλερνιτάνα. Την προηγούμενη σεζόν, υπό τις οδηγίες του Ντονάτι μέτρησε 29 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα