Άρης: Το ενδιαφέρον τριών ισπανικών ομάδων για τον Πάρντο ανοίγει τον δρόμο της αποδέσμευσής του

Άρης: Το ενδιαφέρον τριών ισπανικών ομάδων για τον Πάρντο ανοίγει τον δρόμο της αποδέσμευσής του

Newsroom
Ο Πάρντο

bet365

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ρούμπεν Πάρντο είναι στο στόχαστρο τριών ισπανικών ομάδων κι εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί στην πράξη θα τρέξει… ευκολότερα η διαδικασία αποδέσμευσής του.

Ο Ρούμπεν Πάρντο δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Άρη ενόψει της νέας περιόδου και καθώς έχει συμβόλαιο με τους «κίτρινους» είναι δεδομένη η πρόθεση αποδέσμευσής του. Αυτή τη στιγμή, ο Ισπανός μέσος είναι στην αποστολή του Άρη η οποία βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εφόσον όμως πάρει στα χέρια του επίσημη πρόταση η οποία θα τον ικανοποιεί, θα «τρέξουν» οι επαφές για τη λύση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «muchacalidad.com», τρεις ισπανικοί σύλλογοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον και πρόκειται για τις Λα Κορούνια, Έλτσε και Σαραγόσα. «Η Ντερπορτίβο Λα Κορούνια δεν είναι η μοναδική ομάδα που επιδιώκει να αποκτήσει τον Πάρτο καθώς την ανταγωνίζονται και οι Έλτσε, Σαραγόσα», αναφέρει μεταξύ άλλων. Σημειώνει επίσης ότι ο έμπειρος μέσος επίσης είναι θετικός προς την κατεύθυνση αποχώρησης από τον Άρη λόγω περιορισμένου ρόλου αλλά και γνώσης απουσίας του από το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα