Παναθηναϊκός: «Στα 12 εκατομμύρια οι απαιτήσεις της Γκιμαράες για τον Ζότα Σίλβα», γράφουν οι Πορτογάλοι

Παναθηναϊκός: «Στα 12 εκατομμύρια οι απαιτήσεις της Γκιμαράες για τον Ζότα Σίλβα», γράφουν οι Πορτογάλοι

Ο Ζότα Σίλβα

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία η Βιτόρια Γκιμαράες κοστολογεί 12 εκατομμύρια ευρώ τον διεθνή Πορτογάλο εξτρέμ, Ζότα Σίλβα, που θέλει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την ενίσχυση του στα άκρα της επίθεσης και στη λίστα βρίσκονται ο διεθνής Πορτογάλος της Βιτόρια Γκιμαράες, Ζότα Σίλβα και ο επίσης διεθνής Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φακούντο Πελίστρι. Φυσικά αμφότερες είναι ιδιαίτερα δύσκολες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Record» που επιβεβαίωσε και το «Maisfutebol» η Βιτόρια Γκιμαράες θεωρεί... λογικό ποσό για την εκκίνηση των διαπραγματεύσεων τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό μικρότερο από τα 20 εκατομμύρια της ρήτρας αλλά σε καμία περίπτωση ευκαταφρόνητο.

Στο δημοσίευμα της «Maisfutebol» γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 25χρονο εξτρέμ και παρόλο που τονίζεται πως το... ταβάνι που έχει δώσει το Τριφύλλι για μεταγραφή είναι τα οκτώ εκατομμύρια που είχαν δοθεί για τον Τζιμπρίλ Σισέ υπάρχει αναφορά στα χρήματα που ενδέχεται να βάλει στα ταμεία της η πράσινη ΠΑΕ σε ενδεχόμενη «περήφανη» πώληση του Φώτη Ιωαννίδη.

Πάντως δεδομένα ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του, καθώς για τον Σίλβα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους η Μπενφίκα και ομάδες της Premier League και της Ligue 1. Ο 25χρονος winger προέρχεται από σεζόν με 15 γκολ και επτά ασίστ σε 42 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα