Με τον κόσμο του στο Πλόντβιβ ο Παναθηναϊκός

Με τον κόσμο του στο Πλόντβιβ ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός

bet365

Το «τριφύλλι» θα πάρει κανονικά εισιτήρια για τον επαναληπτικό στην Βουλγαρία ενώ θα υπάρξουν φιλοξενούμενοι οπαδοί στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στη τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τις αναμετρήσεις με την Μπότεφ Πλόντβιβ. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης(25/7) στο ΟΑΚΑ και η ρεβάνς την Αυγούστου επί βουλγαρικού εδάφους.

Ανάμεσα στους δύο συλλόγους υπάρχει συμφωνία για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών και η αρχή θα γίνει στην Αθήνα, με τους φίλους της Μπότεφ να ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών.

Στο «πράσινο στρατόπεδο» έχουν πάρει και εκείνοι τα εισιτήρια που αναλογούν στην χωρητικότητα του «Χρίστο Μπότεφ» που χωρά 18.777 θεατές. Κάτι που σημαίνει πως το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο δεν θα είναι μόνο του και θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων του Τριφυλλιού στη Φιλιππούπολη, η οποία απέχει οδικώς πέντε ώρες από την Θεσσαλονίκη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα