Άρης: Ο Πιόνε Σίστο έφτασε στη Θεσσαλονίκη

Άρης: Ο Πιόνε Σίστο έφτασε στη Θεσσαλονίκη

Ο Σίστο

bet365

Ο Πιόνε Σίστο έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Άρη.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι δεδομένη και θα επικυρωθεί μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο 29χρονος Δανός winger. Στη συνέχεια θα… ετοιμάσει βαλίτσες και θα μεταβεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην ομάδα και την προοπτική να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής σ’ ένα από τα τρία φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί απέναντι σε Αλκμάαρ (24/7), Ντρόντρεχτ (27/7) και Μπρέντα (30/7).

Ο Πιένο Σίστο είναι προϊόν της ακαδημίας της Μίντιλαντ και μάλιστα το καλοκαίρι του 2016 η τελευταία τον παραχώρησε στη Θέλτα έναντι του ποσού των 6 εκατ. ευρώ. Νωρίτερα είχε καταγράψει 112 συμμετοχές με 31 γκολ και 11 ασίστ και είχε εξελιχθεί σ’ έναν από τους ηγέτες της ομάδας.

Στην τετραετία του στη Θέλτα μέτρησε 135 αγώνες με 18 γκολ και 14 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2020 η Μίντιλαντ ανέκτησε τα δικαιώματά του καταβάλλοντας 2.5 εκατ. ευρώ στην ομάδα από το Βίγκο αλλά η δεύτερη θητεία του σε αυτή δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένη σε σχέση με την πρώτη. Μάλιστα κατά τη διετία 2021-23, δεν είχε βασικό ρόλο στην ομάδα για να φτάσουμε στην αποχώρησή του από αυτή το περασμένο καλοκαίρι. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Αλάνιασπορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα