Άρης: Σίστο, Σισέ και η πρώτη μέρα στην Ολλανδία…

Άρης: Σίστο, Σισέ και η πρώτη μέρα στην Ολλανδία…

Άρης: Σίστο, Σισέ και η πρώτη μέρα στην Ολλανδία…

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης βρίσκεται στην Ολλανδία με την αποστολή του Άρη και μεταφέρει στο gazzetta.gr όλες τις λεπτομέρειες από την προετοιμασία των κιτρίνων, αλλά και τα νεότερα από το μεταγραφικό μέτωπο.

Ο Άρης μπορεί να άργησε, αλλά μάλλον μπήκε δυναμικά στο κομμάτι της ενίσχυσής του καθώς μετά από την μία και μοναδική του κίνηση, αυτή του νεαρού Ντιαντί, προχώρησε σε δύο προφορικές συμφωνίες με δύο ποδοσφαιριστές με αρκετά καλό βιογραφικό. Μάλιστα ο Δανός διεθνής εξτρέμ Σίστο βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στην Θεσσαλονίκη και είναι πολύ πιθανόν σήμερα ή αύριο Τετάρτη να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία.

Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τον Σισέ που επίσης έχει συμφωνήσει για τριετή συνεργασία με τους κιτρινόμαυρους, με τον Σενεγαλέζο διεθνή στόπερ να αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη και αν όλα πάνε καλά και πέσουν οι υπογραφές, την Πέμπτη θα βρεθεί και αυτός στην Ολλανδία.

Είναι φυσιολογικό και το κλίμα εντός της ομάδας να είναι λίγο διαφορετικό καθώς το γκρουπ και κυρίως ο Άκης Μάντζιος βλέπουν να προκύπτει ενίσχυση έστω και στις…καθυστερήσεις καθώς ουκ ολίγες φορές έχουμε επισημάνει ότι θα είναι κομβικό να μπορέσει ο προπονητής να δουλέψει με όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες από αυτούς που θα…συμπορευτεί μέσα στην αγωνιστική περίοδο. Δεν αποτελεί μυστικό ότι 2-3 από τους παίκτες θα μας χαιρετίσουν για άλλες πολιτείες γιατί δεν υπολογίζονται, ενώ πάντα υπάρχει η περίπτωση για τα…καλά ονόματα να προκύψουν προτάσεις για μεταγραφή. Επομένως Σίστο και Σισέ είναι μία καλή αρχή, αλλά πρέπει να υπάρξει και συνέχεια.

Ο Άρης έκανε την πρώτη του προπόνηση χθες το απόγευμα στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, καθώς ως γνωστόν πριν από λίγες μέρες βρέθηκε και στο αθλητικό κέντρο της Πτολεμαίδας, αλλά επί της ουσίας από σήμερα αρχίζουν τα…διπλά βάσανα των διπλών προπονήσεων, ενώ υπάρχουν και τα φιλικά με πρώτο το…δυσκολότερο καθώς ο Άρης θα αγωνιστεί κόντρα στην Αλκμάαρ, που πριν λίγες μέρες φιλοδώρησε με 6 γκολ την ΑΕΚ.

 

Το έχω γράψει πολλές φορές από…πρόπερσι ότι θεωρώ κομβικότερη όλων την προσθήκη για τον Άρη στο 6. Μαθαίνω ότι και η ομάδα προσανατολίζεται στην απόκτηση δύο μάλιστα παικτών για τα χαφ. Δύο παίκτες που μπορούν να δώσουν αυτό που έλειπε και την χρονιά που μας πέρασε και έχει να βρει ο Άρης από το…δίδυμο Σάσα, Τζέκο. Σας έχω ενημερώσει και μέσω της NOVIBET ALLABOUTARIS TV ότι ο ένας είναι διεθνής και έπαιζε στο Κόπα Αμέρικα και ο έτερος πιο νεαρός και παίζει στην Ευρώπη. Αμφότεροι με ομάδες και με προοπτική δανεισμού με option αγοράς. Ο Μάντζιος θα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, αν μαζί με τον Σισέ την Πέμτη ανηφόριζαν και τα 2 χάφ ώστε μετά ο Άρης να ψάχνει τον βασικό αριστερό μπακ και φυσικά φορ, δεύτερο τερματοφύλακα και άλλους παίκτες που θα κληθούν να αποτελέσουν το μπακ απ των…βασικών. Μία πληροφορία αναφέρει ότι ενδεχομένως και να έχει βρεθεί το…πακέτο 2 παικτών από την ίδια ομάδα για αριστερό μπακ (που παίζει και δεξιά, αλλά και έναν ακόμα στόπερ), αλλά για την ώρα το θέμα έχει κολλήσει στις απαιτήσεις της ομάδας τους.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι αν ως το τέλος της εβδομάδας ο Άρης έχει φτάσει τις 5-6 μεταγραφές (μετά τους Ντιαντί, Σίστο, Σισέ) θα μπορεί και ο προπονητής να δουλέψει καλύτερα, αλλά και το κλίμα να διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο.

Όλα φυσικά θα κριθούν στο γήπεδο. Εκεί θα φανεί αν είναι καλές ή όχι οι μεταγραφές, αν και πραγματικά δεν ξέρω αν τελικά αυτό έχει σημασία με τα όσα κωμικοτραγικά βλέπουμε σε επίπεδο…ΕΠΟ.

Αλλά για αυτά θα έχουμε καιρό να τα πούμε, για την ώρα όσο βρισκόμαστε επί Ολλανδικού εδάφους ας επικεντρωθούμε (μας έλειψε άλλωστε) στο κομμάτι της προετοιμασίας και φυσικά μακάρι να έχουμε μεταγραφές για να γράφουμε και να τις σχολιάζουμε…

@Photo credits: facebook.com/arisfootballclub

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!