Παναθηναϊκός: «Μιλάει με την Γιουνάιτεντ για Πελίστρι»

Newsroom
Πελίστρι

bet365

Επαφές του Παναθηναϊκού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, Φακούντο Πελίστρι.

Ο Φακούντο Πελίστρι φαίνεται πως είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα εξτρέμ που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής.

Μάλιστα, η σελίδα «Mistica Uruguaya» αναφέρει πως οι «πράσινοι» είναι σε συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του 22χρονου, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο.

Βλέπετε, ο προπονητής του «τριφυλλιού» τον γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία στην Εθνική Ουρουγουάης και στο πρόσωπό του βλέπει την ιδανική επιλογή για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Και αυτό γιατί μπορεί η φυσική του θέση είναι η δεξία, αλλά σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να βοηθήσει και από την αριστερή πλευρά.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός από τον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η Βαγιαδολίδ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα