ΑΕΚ: Χωρίς Περέιρα και Τσούμπερ η λίστα για Ίντερ ντ' Εσκάλδες

ΑΕΚ: Χωρίς Περέιρα και Τσούμπερ η λίστα για Ίντερ ντ' Εσκάλδες

Ο Ματίας Αλμέιδα

bet365

Οι Ρομπέρτο Περέιρα και Στίβεν Τσούμπερ έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας της ΑΕΚ ενόψει Ίντερ ντ' Εσκάλδες, όπως και οι Ερικ Λαμέλα και Μόουζες Οντουμπάτζο, κάτι που αναμενόταν.

Το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε στο σάιτ της UEFA η ευρωπαϊκή λίστα που είχε στείλει η ΑΕΚ πριν μερικές μέρες ενόψει των αναμετρήσεων με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Σε αυτήν βρίσκονται 23 ονόματα με τον Ματίας Αλμέιδα να μην προσθέτει σε αυτήν τόσο τον Τσούμπερ, όσο και τον Περέιρα, κάτι βέβαια που δεν αποτελεί έκπληξη. Ο Τσούμπερ πριν από μερικές μέρες επέστρεψε από την έξτρα άδεια που είχε πάρει λόγω της συμμετοχής του στο Euro με την Εθνική Ελβετίας, ενώ ο Περέιρα θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να φτάσει στο απόλυτο της ετοιμότητάς του. Άλλωστε δεν είχε ταξιδέψει στην Κύπρο για το φιλικό με την Ομόνοια προκειμένου να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα.

Από εκεί και πέρα οι άλλοι που έμειναν εκτός είναι οι Λαμέλα και Οντουμπάτζο, κάτι βέβαια που δεν αποτελεί είδηση. Όχι μόνο γιατί ήρθαν πριν από μόλις λίγες μέρες, αλλά και λόγω του ότι ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή τους μετά την κατάθεση της λίστας. Εκτός έμεινε και ο Τσιλούλης, ενώ κανονικά σε αυτήν βρίσκονται οι Φερνάντες και Ζίνι. Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα για δύο αλλαγές της τελευταίας στιγμής μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα ματς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες: Στρακόσα, Μπρινιόλι, Θεοχάρης, Μουκουντί, Πήλιος, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Ελίασον, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Κοϊτά, Φερνάντες, Ζίνι.

Πώς διαμορφώθηκε η λίστα

Μη γηγενείς: Στρακόσα, Μπρινιόλι, Μουκουντί, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Ελίασον, Λιούμπισιτς, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Κοϊτά, Φερνάντες, Ζίνι.

Γηγενείς της Ομοσπονδίας: Πήλιος, Ρότα, Μήτογλου, Μάνταλος.

Γηγενείς της ΑΕΚ: Γαλανόπουλος, Θεοχάρης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα