«Επαφές με Τετέ ο Παναθηναϊκός»

«Επαφές με Τετέ ο Παναθηναϊκός»

Νίκος Αθανασίου
Ο Τετέ

bet365

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα προσπαθεί να υλοποιήσει μία μεταγραφή από το πάνω ράφι, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Γαλατά, Τετέ! Διαψεύδει το σενάριο η «πράσινη» ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός από το ξεκίνημα του καλοκαιριού έχει στοχεύσει σε περιπτώσεις εξτρέμ από το πάνω ράφι και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε καλό δρόμο από το να ολοκληρώσει μία σπουδαία κίνηση, καθώς συζητά για την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ της Γαλατά, Τετέ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Τουρκία.

Ο Τετέ σύμφωνα με το Transfermarkt έχει χρηματιστηριακή άξια 10 εκατομμύρια ευρώ, πέρσι ήταν βασικός «εργαλείο» στην ''ΤσιΜπόμ'', παίζοντας σε 45 αγώνες με 3 γκολ και 6 ασίστ και έχει το πακέτο που έχει ζητήσει ο Ντιέγκο Αλόνσο. Ταχύτητα, ντρίμπλα, κίνηση στον χώρο, δημιουργία, γκολ.

Η ηλικία του είναι εξαιρετική ως προς την μεταπωλητική του αξία, η καριέρα του βρίσκεται σε μια σταθερά πολύ καλή πορεία και αν ο Παναθηναϊκός τον βάλει στο... οπλοστάσιό του, θεωρητικά θα έχει αναβαθμίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις διαθέσιμες επιλογές στα άκρα της επίθεσης. Στην Ουκρανία έκανε καταπληκτικές χρονιές, μέχρι που ο πόλεμος τον οδήγησε στη Ligue1, όπου κι εκεί διέπρεψε. Ο Βραζιλιάνος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκρέμιο, μέχρι να τον αγοράσει η Σαχτάρ τον χειμώνα του 2019, δαπανώντας 15 εκατομμύρια ευρώ. Λόγω του πολέμου, συνέχισε το 2022 ως δανεικός στη Λιόν και την Λέστερ και το καλοκαίρι του 2023 τον απέκτησε ο τούρκικος σύλλογος.

Με την φανέλα της Σαχτάρ σε 108 αγώνες, είχε 31 γκολ και 15 ασίστ. Στη Γαλλία ήταν και πάλι εξαιρετικός έχοντας 8 γκολ και 10 ασίστ σε 30 συμμετοχές. Με την Λέστερ μέτρησε 14 αγώνες και 1 ασίστ ενώ στην Γαλατά, όπως προαναφέραμε έπαιξε σε 45 ματς, με 3 γκολ και 6 ασίστ κατά την περσινή σεζόν.

 

Αξίζει να σημειώσουμε πως η «πράσινη» ΠΑΕ διέψευσε το σενάριο, τονίζοντας πως «όσα ονόματα αναφέρονται τις τελευταίες ημέρες ως μεταγραφικοί στόχοι, δεν έχουν απασχολήσει την ομάδα μας».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα