ΠΑΟΚ – Μεταγραφές: «Πρόταση 10 εκατ. ευρώ της Άιντραχτ για Κουλιεράκη»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

bet365

Το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη «κυκλοφορεί» στην αγορά, η Άιντραχ ποτέ δεν έπαψε να τον έχει στη μεταγραφική λίστα της, και από την Ιταλία γίνεται λόγος για πρόταση της Άιντραχτ ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη συνδέεται με μεταγραφικά σενάρια. Πολλά γερμανικά media έχουν αναφερθεί στο έντονο ενδιαφέρον που δείχνει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον 21χρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Το νέο «χτύπημα» στα social media έρχεται από την Ιταλία και τον δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο, ο οποίο σε ανάρτησή του στο «Χ» κάνει λόγο για πρόταση της Άιντραχτ ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Το σίγουρο είναι πως η υπόθεση Κουλιεράκη θα μας απασχολήσει έντονα μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, καθώς στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εκτιμούν ότι το ενδιαφέρον της ομάδας από τη Φρανκφούρτη δεν πρόκειται να σταματήσει να υφίσταται για την απόκτησή του, παρότι γνωρίζει ότι στον ΠΑΟΚ δεν σκέφτονται την παραχώρησή του πριν την ολοκλήρωση των αγώνων στα προκριματικά του UEFA Champions League.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα