Παναθηναϊκός: «Θέλει δανεικό τον Βάινταλ του Άγιαξ», γράφουν στην Ολλανδία

Παναθηναϊκός: «Θέλει δανεικό τον Βάινταλ του Άγιαξ», γράφουν στην Ολλανδία

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ολλανδικής «Telegraaf» o Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον διεθνή αριστερό μπακ Όουεν Βάινταλ από τον Άγιαξ με τη μορφή δανεισμού.

Ο Παναθηναϊκός κινείται στη μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση του στο αριστερό άκρο της άμυνας με ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Χουάνκαρ και σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ολλανδία μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι του Όουεν Βάινταλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ολλανδικής «Telegraaf» το Τριφύλλι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνή με τους Οράνιε ακραίου οπισθοφύλακα, με τη μορφή δανεισμού από τον Άγιαξ.

Πρόκειται για 24χρονο αριστερό μπακ - χαφ, ο οποίος είναι 11 φορές με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Άλκμααρ και το 2022 αποκτήθηκε από τον Άγιαξ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2027. Την προηγούμενη αγωνιστική μέτρησε 44 εμφανίσεις με την Αντβέρπ, στην οποία ήταν δανεικός, σκόραρε ένα γκολ και έδωσε μια ασίστ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Telegraaf» ο ποδοσφαιριστής τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι θετικός να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Θυμίζουμε πως ο Άγιαξ είναι υποψήφιος αντίπαλος του Παναθηναϊκού, εφόσον αμφότερες οι ομάδες προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα