ΑΕΚ: «Ο Πισάρο μπορεί να υπογράψει στη Χουάρες», γράφουν στο Μεξικό

ΑΕΚ: «Ο Πισάρο μπορεί να υπογράψει στη Χουάρες», γράφουν στο Μεξικό

Ο Πισάρο

bet365

Σύμφωνα με ανάρτηση δημοσιογράφου από το Μεξικό ο Ροδόλφο Πισάρο ενδέχεται να φύγει από την ΑΕΚ και να επιστρέψει στο Μεξικό για λογαριασμό της Χουάρες.

Εκτός ομάδας βρίσκεται στην ΑΕΚ ο Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εδώ και εβδομάδες υπάρχουν αρκετά σενάρια από το Μεξικό για τον ενδεχόμενο επαναπατρισμό του Μεξικανού μεσοεπιθετικού και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για την απόκτηση του ενδιαφέρεται η Χουάρες.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του FOX Sports του Μεξικού υπάρχει η φημολογία πως ο «Τζόκερ» θα επιστρέψει στη χώρα του μετά από 1,5 χρόνο για λογαριασμό του κλαμπ που εδρεύει στην πολιτεία Τσιουάουα.

Ο Πισάρο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί και να βοηθήσει την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα την προηγούμενη σεζόν. Μέτρησε 22 εμφανίσεις με τον Δικέφαλο και έδωσε μια ασίστ στο ντεμπούρο του με την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα