ΠΑΟΚ: Σε αναμονή του Τσάλοφ, προχωράει του Τισουντάλι

ΠΑΟΚ: Σε αναμονή του Τσάλοφ, προχωράει του Τισουντάλι

Ο Ταρίκ Τισουντάλι σε μονομαχία με τον Λευτέρη Λύρατζη στο Γάνδη - ΠΑΟΚ

bet365

Αλλαγή δεδομένων στις δύο «καυτές» μεταγραφικές υποθέσεις, μ’ αυτή του Τάρικ Τισουντάλι να μπαίνει πιο ψηλά στις προτεραιότητες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Τι ισχύει με τον Φεντόρ Τσάλοφ.

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο οι καταστάσεις οι ευμετάβλητες και τα δεδομένα αλλάζουν από ώρα σε ώρα, κάτι που αποδεικνύεται στην πράξη και με τις δύο ανοικτές υποθέσεις του ΠΑΟΚ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν δυνατά και επιχείρησαν ένα διπλό «χτύπημα», θέλοντας να κάνουν δικούς τους, τόσο τον Φεντόρ Τσάλοφ, όσο και τον Τάρικ Τισουντάλι. Η περίπτωση του 26χρονου Ρώσου επιθετικού έμοιαζε να είναι πολύ πιο προχωρημένη, οι «ασπρόμαυροι» είχαν αποφασίσει να πληρώσουν τη ρήτρα των 3 εκατομμυρίων ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είχαν συμφωνήσει προφορικά και με τον ίδιο τον Τσάλοφ για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1,3 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Όλοι είχαν την αίσθηση πως το θέμα του Ρώσου επιθετικού θα έκλεινε άμεσα, γι’ αυτό και η υπόθεση Τισουντάλι έμεινε πιο πίσω.

Από την στιγμή που ο Τσάλοφ ζήτησε επιπλέον χρόνο για να αποφασίσει, αν θα φύγει ή όχι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι Πρωταθλητές Ελλάδας αποφάσισαν να ρίξουν όλο το βάρος στη μεταγραφή του Μαροκινού επιθετικού από τη Γάνδη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν σταματήσει οι επαφές και οι συζητήσεις με την πλευρά του Ρώσου ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον Ταρίκ Τισουντάλι για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ και παράλληλα διαπραγματεύεται με τους Βέλγους για το ποσό της αγοράς των δικαιωμάτων του κοντά στα δύο εκατ. ευρώ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα