Μελισσανίδης: «Μεγάλωσα με Νεστορίδη και Παπαϊωάννου, τους είχα υποσχεθεί αυτά τα αγάλματα»

Μελισσανίδης: «Μεγάλωσα με Νεστορίδη και Παπαϊωάννου, τους είχα υποσχεθεί αυτά τα αγάλματα»

Δημήτρης Βέργος
aek

bet365

O Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στο πλαίσιο των αποκαλυπτηρίων των αγαλμάτων του Κώστα Νεστορίδη και του Μίμη Παπαϊωάννου, με τον μέχρι πρότινος διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να... εκπληρώνει την υπόσχεση του.

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη συνέντευξη Τύπου για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Μάριο Ηλιόπουλο. Ο μέχρι πρότινος διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έδωσε το παρών στην παρουσίαση των αγαλμάτων του Κώστα Νεστορίδη και του Μίμη Παπαϊωάννου.

Πριν τα αποκαλυπτήρια ο «Τίγρης» πήρε το λόγο και τόνισε πως εκπλήρωσε την υπόσχεση που τους είχε δώσει.

«Να πω και εγώ και δύο λόγια, ήταν η τελευταία δέσμευση που είχα δώσει σε αυτούς τους δύο μεγάλους ποδοσφαιριστές. Τους είχα πει ότι δεσμεύομαι πως όταν γίνει αυτό το γήπεδο, έξω απ’ αυτό θα μπουν δύο αγάλματα. Εγώ μεγάλωσα με αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές. Συμπτωματικά είναι και οι δύο Πόντιοι. Εγώ έγινα ΑΕΚτζής από τον Κώστα Νεστορίδη.

Και μακάρι στην συνέχεια έχουμε χώρο να μπουν και άλλα αγάλματα, έχουμε χώρο, του Θωμά Μαύρου, του Στέλιου Μανωλά, υπάρχουν και άλλα παιδιά», ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα