ΑΕΚ: Δανεικός στην Πούστσα Νιεπολόμιτσε o Κοσίδης

ΑΕΚ: Δανεικός στην Πούστσα Νιεπολόμιτσε o Κοσίδης

Βασίλης Μπαλατσός
Κοσίδης

bet365

Η ΑΕΚ παραχώρησε τον νεαρό σέντερ φορ Μιχάλη Κοσίδη στην Πούστσα Νιεπολόμιτσε της πρώτης κατηγορίας της Πολωνίας με τη μορφή δανεισμού.

Στην Πολωνία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Κοσίδης. Ο 22χρονος σέντερ φορ παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ στην Πούστσα Νιεπολόμιτσε, μέχρι το τέλος της σεζόν και ανακοινώθηκε.

Η ομάδα της πρώτης κατηγορίας του πολωνικού ποδοσφαίρου αναφέρει πως στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία η Πούστσα Νιεπολόμιτσε μπορεί να αποκτήσει τον Κοσίδη το ερχόμενο καλοκαίρι, δίνοντας 500.000 ευρώ.

O Έλληνας striker προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Φένλο. Στην ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας είχε εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 35 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα