Άρης: To σχόλιο του Χρύσανθου Τσαλτίδη για μεταγραφές και το φιλικό με την Άλκμααρ (vid)

Άρης: To σχόλιο του Χρύσανθου Τσαλτίδη για μεταγραφές και το φιλικό με την Άλκμααρ (vid)

Newsroom
Αρης

bet365

O Χρύσανθος Τσαλτίδης βρίσκεται στην Ολλανδία για την προετοιμασία του Άρη με την υποστήριξη της Novibet και στο σχόλιο της ημέρας αναφέρεται τόσο στις μεταγραφικές εξελίξεις όσο και στο φιλικό με την Άλκμααρ.

Η δεύτερη ημέρα του βασικού σταδιού προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε. Ο απεσταλμένος του Gazzetta, Χρύσανθος Τσαλτίδης βρίσκεται στο Ρότερνταμ, με την υποστήριξη της Novibet και στο σχόλιο της ημέρας αναφέρθηκε στις μεταγραφικές εξελίξεις.

Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνή Δανού εξτρέμ, Πιεμόντε Σίστο, ο οποίος αναμένεται την Τετάρτη (24/7) να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί τυπικά και η μεταγραφή του Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος θα μεταβεί στην Ολλανδία την Πέμπτη (25/7) ή την Παρασκευή (26/7).

Σήμερα οι παίκτες του Άρη έκαναν διπλή προπόνηση, στις οποίες ο Άκης Μάντζιος δούλεψε στην τακτική, ενόψει του πρώτου φιλικού αγώνα κόντρα στην Άλκμααρ (24/7, 19:30).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα