Παναθηναϊκός: Το βράδυ που ο Τετέ έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Παναθηναϊκός: Το βράδυ που ο Τετέ έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Νίκος Ρόλλας
Τετέ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Η εμφάνιση του Τετέ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης που θα μπορούσε να του είχε εξασφαλίσει μεταγραφή δεκάδων εκατομμυρίων.

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ώρες, όπως αναφέρουν και στην Τουρκία, φορτσάρει για να ολοκληρώσει την μεταγραφη του Τετέ και να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή που έχει υποστεί ισχυρό πλήγμα με τις αποχωρήσεις του Μπερνάρ και του Παλάσιος.

Ο Βραζιλιάνος, μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, έδειχνε ικανός να βάλει στο ενεργητικό του μία μεταγραφή δεκάδων εκατομμυρίων, όμως η τύχη δεν ήταν το μέρος του. Η Σαχτάρ τον είχε αποκτήσει έναντι 15 εκατομμυρίων το Φεβρουάριο του 2019 και όλα έδειχναν οτι θα έβγαζε μεγάλο κέρδος από την επένδυση αυτή, αλλά ο πόλεμος της Ρωσίας με την Ουκρανία άλλαξε τα δεδομένα.

Βλέπετε, στο Ντόνετσκ ο Βραζιλιάνος είχε κάποιες απίθανες εμφανίσεις στο ενεργητικό του που τον είχαν βάλει στην λίστα αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων που τον έδειχναν διατεθειμένες να δώσουν αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσουν.

Το ρεσιτάλ του Τετέ κόντρα στην Ρεάλ

Υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο ματς, στο οποίο ο Βραζιλιάνος έκανε κυριολεκτικά... παππαδες. Μιλάμε για αυτό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, στις 21 Οκτωβρίου του 2020, στο άδειο λόγω κορονοϊού Αλφρέντο Ντι Στέφανο.

Εκεί λοιπόν, έκανε ότι ήθελε την άμυνα των γηπεδούχων που την αποτελούσαν οι Μεντί, Βαράν, Μιλιτάο και Μαρσέλο, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στη νίκη με 3-2, από δικό του σουτ προκλήθηκε το αυτογκόλ του Βαράν για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους οι Ουκρανοί, ενώ ήταν εκείνος που με τακουνάκι έδωσε την μπάλα στον Σόλομον για να σοκάρει τους Μαδριλένους και να κάνει το 0-3 στο 42ο λεπτό.

Δείτε το video...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα