Άρης: Αίτημα του Ηρακλή για τη χρήση του «Κλ. Βικελίδης»

Άρης: Αίτημα του Ηρακλή για τη χρήση του «Κλ. Βικελίδης»

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Καθώς το Καυτανζόγλειο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα, ο Ηρακλής ζήτησε από τον Άρη τη χρήση του «Κλ. Βικελίδης» στις πρώτες αγωνιστικές της Superleague 2.

Είναι επιβεβαιωμένες οι επαφές μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για το συγκεκριμένο ζήτημα και μάλιστα έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα. Για την ακρίβεια, λόγω των έργων που γίνονται στο Καυτανζόγλειο και καθώς θεωρείται δεδομένο ότι το στάδιο δεν θα είναι έτοιμο στην έναρξη του Πρωταθλήματος της Superleague 2 για τους εντός έδρας αγώνες του Ηρακλή, ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» ζήτησε τη χρήση του «Κλ. Βικελίδης» (τουλάχιστον) στα πρώτα 5-6 εντός έδρας παιχνίδια, αναλόγως και της πορείας των έργων στο Καυτανζόγλειο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν υπήρξε διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, δεν κατέληξαν όμως και σε οριστική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στις επόμενες ημέρες όπου προβλέπεται να γίνουν νέες συζητήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα