Athens Kallithea: Φιλική ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας

Athens Kalltihea

bet365

Στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι στην Πτολεμαΐδα η Athens Kallithea έμεινε στην ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας, δίχως σκορ.

Η Athens Kallithea ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Πτολεμαΐδα. Στο πλαίσιο του τρίτου της φιλικού παιχνιδιού και τελευταίο στην πόλη της Μακεδονίας η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τον Εθνικό Άχνας, το απόγευμα της Τρίτης (23/7).

Η ομάδα της Αθήνας είχε τον έλεγχο αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ. Στο πρώτο μέρος ο Ρόμπερτς Ουλντρίκις αστόχησε με κεφαλιά και ο Τιέρι Μουτίνιο αστόχησε με δυνατό σουτ, ενώ στο δεύτερο ο Ντεμέτριους απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η αποστολή επιστρέφει στην Αθήνα την Τετάρτη (24/7) και θα συνεχίσει τις προπονήσεις από το Σάββατο (27/7), καθώς ο Μάσιμο Ντονάτι έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του.

Athens Kallithea: Γκέλιος, Μεχίας, Καινούργιος, Μανθάτης, Τσιβελεκίδης, Πασαλίδης, Τσιντώνης, Ματίγια, Μουτίνιο, Σαρδέλης, Ουλντρίκις

Αναπληρωματικοί: Ματιέτσεβιτς, Σοΐρι, Ρομαό, Μουστακόπουλος, Υπό Δοκιμήν παίκτης, Τουλγέρογλου, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα