Ολυμπιακός, μεταγραφές: Εξετάζεται και ο Μπέντζαμιν Ντομίνγκες για τα «φτερά» της επίθεσης

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Εξετάζεται και ο Μπέντζαμιν Ντομίνγκες για τα «φτερά» της επίθεσης

Ντομίγνκες

bet365

Την περίπτωση του 21χρονου εξτρέμ της Χιμνάσια Λα Πλάτα, Μπέντζαμιν Ντομίνγκες, εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του στα άκρα της επίθεσης.

Στη λίστα του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσης βρίσκεται ο Μπέντζαμιν Ντομίνγκες. Πρόκειται για τον Αργεντινό εξτρέμ της Χιμνάσια Λα Πλάτα ο οποίος αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα της ομάδας από την επαρχία του Μπουένος Άιρες.

Όπως προκύπτει, ο Ντομίνγκες είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του στα «φτερά» της επίθεσης. Ο 21χρονος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως και τον Δεκέμβρη του 2025 με τη Χιμνάσια, με την οποία μετράει 81 συμμετοχές από το 2021, με οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ.

Η υπόθεση του Μπέντζαμιν Ντομίνγκες πάντως παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, καθώς η Χιμνάσια Λα Πλάτα αξιώνει μεγάλο χρηματικό ποσό. Αυτός φέρεται να ήταν και ο λόγος που η Μπολόνια δεν έχει προχωρήσει στην απόκτηση του, παρότι έχει δείξει ενδιαφέρον εδώ και καιρό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα