ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Το follow του Τισουντάλι κάτι «δείχνει»… (pic)

Ο Ταρίκ Τισουντάλι σε μονομαχία με τον Λευτέρη Λύρατζη στο Γάνδη - ΠΑΟΚ

bet365

ΠΑΟΚ και Γάνδη είναι σε ανοικτή διαπραγμάτευση για τον Ταρίκ Τισουντάλι, με την απόκτηση του Μαροκινού επιθετικού να είναι στην πρώτη θέση της λίστας των προτεραιοτήτων για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ «φουλάρει» για την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι, είναι σε ανοικτή διαπραγμάτευση με τη Γάνδη για το ποσό της αγοράς των δικαιωμάτων του και έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές στο 1,3 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

ΠΑΟΚ: Σε αναμονή του Τσάλοφ, προχωράει του Τισουντάλι

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, όπως αναφέρουν σήμερα στο Βέλγιο οι δύο ομάδες έχουν φτάσει πολύ κοντά στην συμφωνία, την ίδια ώρα που ο Τισουντάλι με μια κίνησή του έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του.

Ο Μαροκινός άρχισε να ακολουθεί τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram, θέλοντας να αρχίσει σιγά-σιγά να μπαίνει στο… κλίμα!

Το follow του Ταρίκ Τισουντάλι στον ΠΑΟΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα