ΑΕΚ: Ο Κορέα που έχει απασχολήσει την Ένωση συνδέεται ξανά με τη Λάτσιο

Newsroom
Ο Χοακίν Κορέα της Ίντερ

bet365

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η πλευρά του Χοακίν Κορέα, με τον οποίο έχει ασχοληθεί η ΑΕΚ, έχει ξεκινήσει επαφές με την πρώην του ομάδα, τη Λάτσιο.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται ο Χοακίν Κορέα, ο οποίος αναζητεί την αποχώρησή του από την Ίντερ. Πρόσφατα ιταλικό δημοσίευμα ανέφερε πως η ΑΕΚ και η Ρίβερ Πλέιτ θα είχαν το πάνω χέρι για την απόκτησή του.

Τις τελευταίες ώρες διάφορα ιταλικά δημοσιεύματα συμπεριλαμβανομένου του Calcio Mercato αναφέρουν πως η Λάτσιο έχει επανέλθει για την περίπτωσή του και ενδιαφέρεται για να τον ξανακάνει δικό της.

Όπως υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ, υπάρχουν επαφές μεταξύ των εκπροσώπων του Κορέα και της Λάτσιο, η οποία ωστόσο θέλει να ρίξει είτε τις απολαβές του παίκτη, είτε το ποσό που αξιώνει η Ίντερ που ανέρχεται στα 6 με 7 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, όπως προσθέτει το συγκεκριμένο ιταλικό ρεπορτάζ, για την περίπτωση του Κορέα έχει ρωτήσει και η Σεβίλλη, ενώ γίνεται λόγος στις ετήσιες αποδοχές του 30χρονου Αργεντινού επιθετικού, οι οποίες ανέρχονται στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα