Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Συμφωνία με Γαλατασαράι για Τετέ σύμφωνα με τους Τούρκους (vid)

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Συμφωνία με Γαλατασαράι για Τετέ σύμφωνα με τους Τούρκους (vid)

ελλαδα

bet365

Όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος που αποκάλυψε την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ, ο Παναθηναϊκός κάνει δικό του, τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Τετέ από την Γαλατάσαραϊ.

Mία ανάσα από μία πολύ μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Τούρκος δημοσιογράφος που αποκάλυψε την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ, αναφέρει πως το Τριφύλλι έχει φτάσει σε συμφωνία με την «Τσιμπόμ» για την μεταγραφή του Τετέ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Γιαγκίζ Σαμπουνσουόγλου, οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τη Γαλατά και μάλιστα, ο 24χρονος εξτρέμ είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, πρόκειται για μία μεταγραφή από το «πάνω ράφι» αφού ο ποδοσφαιριστής μέτρησε πέρσι 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον τουρκικό σύλλογο με απολογισμό 3 γκολ και 6 ασίστ.

Το Who is Who του Τετέ

Γεννημένος στο Αλβοράδα της Βραζιλίας στις 15 Φλεβάρη του 2000, ο Τετέ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Γκρέμιο όπου μέχρι τα 19 του χρόνια πέρασε από όλα τα μικρά κλιμάκια και παράλληλα συμμετείχε και στις μικρές εθνικές της Βραζιλίας.

Τον Φλεβάρη του 2019, η Σαχτάρ Ντόνετσκ έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 15 εκατ. ευρώ για την περίπτωσή του και εκείνος τα μετέφρασε σε 31 γκολ και 15 ασίστ σε 108 ματς σε όλες τις διοργανώσεις ενώ κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα με ένα κύπελλο Ουκρανίας.

Το καλοκαίρι του 2022 αποχώρησε ως δανεικός για τη Λιόν με την οποία είχε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 8 γκολ και 10 ασίστ, κάνοντας τη Λέστερ να τον κάνει με τη σειρά της, δικό της με δανεισμό για έξι μήνες, όπου είχε στο παλμάρε του 1 γκολ σε 14 παιχνίδια.

Το περασμένο καλοκαίρι, στο πλαίσιο των μεγάλων μεταγραφών της Γαλατασαράι, ο Τετέ ήταν ανάμεσα στις «βόμβες» καθώς κόστισε 2,5 εκατ. ευρώ για να ενισχύσει τα «φτερά» της και εκείνος στην περασμένη σεζόν, μέτρησε συνολικά 45 αγώνες με 3 γκολ 6 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα