Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Η Μπράγκα προσπαθεί να «κλέψει» τον Βαγιαννίδη από τη Μποταφόγκο σύμφωνα με τους Ιταλούς

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Η Μπράγκα προσπαθεί να «κλέψει» τον Βαγιαννίδη από τη Μποταφόγκο σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Βαγιαννίδης πανηγυρίζει το γκολ εναντίον του Ολυμπιακού

bet365

Η Μπράγκα προσπαθεί να μπει... σφήνα στην Μποταφόγκο και να κάνει δικό της τον Γιώργο Βαγιαννίδη του Παναθηναϊκού.

Πριν λίγες μέρες, οι Βραζιλιάνοι ανέφεραν πως ο Γιώργος Βαγιαννίδης βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Μποταφόγκο, η οποία κάνει προσπάθειες για να τον αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν... παίζει μόνη της καθώς σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλουίτζι Λονγκάρι, η Μπράγκα προσπαθεί να τον «κλέψει» και ήδη έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα του προσφέρει συμβόλαιο με διάρκεια 4 ετών και απολαβές 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο και 1,2 εκατ. ευρώ για να υπογράψει στον πορτογαλικό σύλλογο και να μην γίνει ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στη Βραζιλία.

Σας θυμίζουμε πως 24χρονος φουλ μπακ είχε παίξει κόντρα στον πορτογαλικό σύλλογο πέρσι το καλοκαίρι για τα προκριματικά του Champions League, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα οι Πορτογάλοι να τον βάλουν στη λίστα τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα