H «βόμβα» πυροδοτήθηκε, ο Παναθηναϊκός πήρε τον Τετέ!

H «βόμβα» πυροδοτήθηκε, ο Παναθηναϊκός πήρε τον Τετέ!

O Tετέ

bet365

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Γαλατά και ντύνει στα πράσινα τον 24χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, Τετέ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες επί ελληνικού εδάφους.

Με μία πολύ δυνατή μεταγραφή, ο Παναθηναϊκός βάζει ποιότητα στα άκρα της επίθεσής του, καθώς συμφώνησε οριστικά με την Γαλατά και κάνει δικό του με αγορά τον 24χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, Τετέ. Οι αναφορές από την Τουρκία επιβεβαιώθηκαν και με ένα σημαντικό ποσό το Τριφύλλι, προσθέτει στα «φτερά» του έναν παίκτη σε εξαιρετική ηλικία και με χαρακτηριστικά που ζητούσε ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ταχύτητα, ντρίμπλα, κίνηση στον χώρο, γκολ και δημιουργία. Πράγματα που έχει δείξει στον πρότερο ποδοσφαιρικό του βίο, με την φανέλα κυρίως της Σαχτάρ και της Λιόν.

Ο Τετέ αναμένεται άμεσα να αποχωρήσει από το προπονητικό καμπ της «Τσιμπόμ» και να έρθει στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Αλόνσο.

Το Who is Who του Τετέ

Γεννημένος στο Αλβοράδα της Βραζιλίας στις 15 Φλεβάρη του 2000, ο Τετέ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Γκρέμιο όπου μέχρι τα 19 του χρόνια πέρασε από όλα τα μικρά κλιμάκια και παράλληλα συμμετείχε και στις μικρές εθνικές της Βραζιλίας.

Τον Φλεβάρη του 2019, η Σαχτάρ Ντόνετσκ έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 15 εκατ. ευρώ για την περίπτωσή του και εκείνος τα μετέφρασε σε 31 γκολ και 15 ασίστ σε 108 ματς σε όλες τις διοργανώσεις ενώ κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα με ένα κύπελλο Ουκρανίας.

Το καλοκαίρι του 2022 αποχώρησε ως δανεικός για τη Λιόν με την οποία είχε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 8 γκολ και 10 ασίστ, κάνοντας τη Λέστερ να τον κάνει με τη σειρά της, δικό της με δανεισμό για έξι μήνες, όπου είχε στο παλμάρε του 1 γκολ σε 14 παιχνίδια.

Το περασμένο καλοκαίρι, στο πλαίσιο των μεγάλων μεταγραφών της Γαλατασαράι, ο Τετέ ήταν ανάμεσα στις «βόμβες» καθώς κόστισε 2,5 εκατ. ευρώ για να ενισχύσει τα «φτερά» της και εκείνος στην περασμένη σεζόν, μέτρησε συνολικά 45 αγώνες με 3 γκολ 6 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα