Παναθηναϊκός: Τα ευρωπαϊκά «show» του Τετέ με Σαχτάρ και Γαλατασαράι (vid)

Παναθηναϊκός: Τα ευρωπαϊκά «show» του Τετέ με Σαχτάρ και Γαλατασαράι (vid)

ελλαδα

bet365

Ο Τετέ είναι έτοιμος να φορέσει τα «πράσινα» για χάρη του Παναθηναϊκού και το Gazzetta σας θυμίζει τα show που έδωσε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στην Ευρώπη με τις Σαχτάρ και Γαλατασαράι.

Ο Παναθηναϊκός πυροδότησε τη... βόμβα που ακούει στο όνομα του Τετέ καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Γαλατασαράι και αναμένεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να αναβαθμίσει τη μεσοεπιθετική γραμμή των «πράσινων».

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει προσφέρει εξαιρετικές βραδιές με τη φανέλα τόσο της Σαχτάρ όσο και της Γαλατασαράι, με αποκορύφωμα την εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από εκεί και πέρα, με τη φανέλα της Σαχτάρ, ο Τετέ είχε σκοράρει στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2019/20 κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (3-3), στους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης τη σεζόν 2020/21 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (3-2) και στους «32» του Europa League κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-0).

Με τα χρώματα της Γαλατασαράι είχε πετύχει γκολ και ασίστ κόντρα στη Κοπεγχάγη στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League τη σεζόν 2023/24.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα