Athens Kallithea: Συνάντηση φιλάθλων με τον Δήμαρχο για το γήπεδο

Athens Kallithea: Συνάντηση φιλάθλων με τον Δήμαρχο για το γήπεδο

Newsroom
Το γήπεδο

bet365

Αρκετοί φίλοι της Athens Kallithea βρέθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης, με αφορμή το ότι η ομάδα δεν θα παίζει, τουλάχιστον το πρώτο διάστημα, στο «Ελ Πάσο».

Το «Απόστολος Νικολαΐδης» αναμένεται να χρησιμοποιήσει η Athens Kallithea τουλάχιστον στα πρώτα της φετινά παιχνίδι στη Stoiximan Super League, αφού για να παίξει στη φυσική της έδρα, το «Ελ Πάσο», θα πρέπει να γίνουν ορισμένες εργασίες.

Για αυτόν τον λόγο θα δηλώσει ως έδρα τη Λεωφόρο και απομένει να αποσαφηνιστεί για πόσο καιρό θα βρεθεί εκεί «φιλοξενούμενη».

Η παραπάνω εξέλιξη οδήγησε αρκετούς φίλους της στο Δημαρχείο, όπου μετέβησαν σήμερα (24/7) εκεί με σκοπό να ενημερωθούν από τον Κωνσταντίνο Ασκούνη για το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτή την εξέλιξη.

Η κουβέντα των δύο πλευρών εξελίχθηκε σε ήρεμο και καλό τόνο και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες ο κόσμος έφυγε ικανοποιημένος από τα όσα του μεταφέρθηκαν από τον Δήμαρχο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα