Μοντόγια: «Παίζω εκεί που με χρειάζεται η ομάδα»

Μοντόγια: «Παίζω εκεί που με χρειάζεται η ομάδα»

Newsroom
Ο Μοντόγια

bet365

Ο Μάρτιν Μοντόγια χρειάστηκε να αγωνιστεί ως δεύτερος αμυντικός χαφ στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αλκμάαρ σε μια απόφαση η οποία ήταν εξ’ ανάγκης αλλά και σ’ ένα σχέδιο το οποίο είχε εφαρμοστεί και πέρυσι.

«Έπαιξα για δεύτερη φορά σε αυτή τη θέση αλλά ένιωσα καλά. Έτρεξα αρκετά… μπορεί να χρειαστεί να ξαναπαίξω στην ίδια θέση. Προφανώς θα το κάνω και θα παίζω εκεί που μες χρειάζεται η ομάδα», απάντησε ο Ισπανός αμυντικός – μιλώντας στα κανάλια Novasports – και η αλήθεια είναι ότι στην ίδια θέση είχε χρησιμοποιηθεί για κάποια λεπτά και σε παιχνίδι του περσινού Πρωταθλήματος.

«Γενικώς ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι για μας, προφανώς δύσκολο λόγω της ετοιμότητας του αντιπάλου, κρατάω όμως το ότι τρέξαμε αρκετά και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Σημασία έχει να έρθει η βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε στην έναρξη της περιόδου», συμπλήρωσε ο Ισπανός. «Μην ξεχνάμε ότι η Αλκμάαρ έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια από εμάς και προφανώς είναι πιο έτοιμη. Είχαμε όμως τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και γενικώς ήμασταν σε καλή κατάσταση για πρώτο παιχνίδι», είπε.

Ο Μάρτιν Μοντόγια ρωτήθηκε και για τη συμφωνία του Άρη με τον Ούγκο Μάγιο υποστηρίζοντας ότι γνωρίζοντας από τις «μονομαχίες» τους στο ισπανικό Πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα