ΟΦΗ: Φινάλε με νίκη στην Ολλανδία (vids)

ΟΦΗ: Φινάλε με νίκη στην Ολλανδία (vids)

Newsroom
tfada

bet365

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 της Μπρέντα και έκλεισε με το... δεξί τα τεστ του προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

Με νίκη έκλεισε ο ΟΦΗ τα φιλικά του στην Ολλανδία, καθώς επικράτησε σήμερα (24/7) 2-1 της Μπρέντα και μάλιστα με ανατροπή.

Ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε με τον Χριστογεώργο κάτω από τα γκολπόστ, τους Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Χατζηθεοδωρίδη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπάκιτς, Γκαγιέγος, Καραχάλιο στον άξονα, τους Ριέρα, Αποστολάκη στα άκρα και τον Ισέκα στο «9».

Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6' με κεφαλιά του Κόστορζ, όμως οι Κρητικοί «απάντησαν» στο 35' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάκιτς (σ.σ. η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε υπέρ του Ισέκα). Στη συνέχεια ο Καραχάλιος «φλέρταρε» με το 2-1, το οποίο πέτυχε τελικά ο Γκαγιέγος στο 65', σε μία φάση πάντως που «συμμετείχε» και ο νεαρός Φαϊτάκης.

Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι, ο ρυθμός και ελέω των αλλαγών είχε πέσει και το σκορ παρέμεινε ίδιο.

Στην εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξαν και οι Μπάουμαν, Μπρεσάν, Χνάρης, Μαρινάκης, Νέιρα, Κουτεντάκης, Αδαμάκης, Φαϊτάκης, Σημαντηράκης, Χιμένεθ, Θεοδοσουλάκης, Ζαχαριουδάκης, Αμπάντα,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα