«Μπαμ» του ΠΑΟΚ με Τισουντάλι

«Μπαμ» του ΠΑΟΚ με Τισουντάλι

Ο Ταρίκ Τισουντάλι σε μονομαχία με τον Λευτέρη Λύρατζη στο Γάνδη - ΠΑΟΚ

bet365

Σε συμφωνία τόσο με τη Γάνδη όσο και με τον Ταρίκ Τισουντάλι ήρθε ο ΠΑΟΚ και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 31χρονου επιθετικού.

«Happy end» στην υπόθεση του Ταρίκ Τισουντάλι για τον ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα, καθώς ήρθε σε πλήρη συμφωνία και με τη Γάνδη για την απόκτησή του.

Ο «Δικέφαλος» τα είχε βρει σε όλα με τον 31χρονο εξτρέμ (για συμβόλαιο 2+1 χρόνια και απολαβές 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως) και απέμενε η συμφωνία με τον βελγικό σύλλογο, κάτι που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (24/7), με τους «ασπρόμαυρους» να καταβάλλουν 2,2 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα της Γάνδης .

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που θα βγάλει από τα ταμεία του ο ΠΑΟΚ ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Δικέφαλο, κάτι που θα γίνει την Πέμπτη (25/07).

 

Ο διεθνής Μαροκινός ποδοσφαιριστής αποχωρεί από τη Γάνδη έπειτα από 3,5 χρόνια, μέσα στα οποία μέτρησε 135 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 56 γκολ και 28 ασίστ στο παλμάρε του ενώ έχει αγωνιστεί 14 φορές με το εθνόσημο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα