Εκόνγκ: «Ευχαριστώ και τον προπονητή και τον πρόεδρο που ήταν εκεί και με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές»

Εκόνγκ: «Ευχαριστώ και τον προπονητή και τον πρόεδρο που ήταν εκεί και με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Για το τέρμα του αλλά και τον λόγο που αφιέρωσε το γκολ του στον μεγάλο του γιο, δείχνοντας το τατουάζ με το πρόσωπό του.

Μπορεί ο Κουλιεράκης να πέτυχε δύο γκολ αλλά ο Εκόνγκ ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο στο τελικό 3-2 κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα και έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς.

Ο διεθνής στόπερ μόλις σκόραρε πήγε προς την κάμερα και έδειξε τον μεγάλο του γιο που έχει τατουάζ στο χέρι και εξήγησε τον λόγο που το έκανε.

Για το πόσο σημαντικό ήταν το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ: «Είναι πάντα καλό να βοηθάς την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα, καθώς ο μεγαλύτερος γιός μου έγινε έξι χρονών, οπότε του υποσχέθηκα από το σπίτι ότι θα είναι κάτι ξεχωριστό σήμερα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και στον προπονητή και στον πρόεδρο, που ήταν εκεί και με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που τα κατάφερα σήμερα. Είμαι καλά, αλλά σημασία έχει που πήραμε τη νίκη, ο Κουλιεράκης έκανε φανταστική δουλειά και συνεχίζουμε».

Για το τι πρέπει να προσέξουν ενόψει και της ρεβάνς: «Έιναι μια καλή ομάδα στις αντεπιθέσεις, έχουν έναν ψηλό επιθετικό, με μεγάλο κορμί που κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους γενικότερα. Τον έψαχναν συνεχώς οι συμπαίκτες του, έκανε και μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με την κεφαλιά που πήρε. Είναι πάντα επικίνδυνος.

Σίγουρα είναι πρωταθλητές, σίγουρα αξίζουν να βρίσκονται εδώ, είναι μια καλή ομάδα και βρίσκονται εδώ για κάποιο λόγο. Εμείς πρέπει να τους σεβαστούμε και να πάμε στον επαναληπτικό και να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα