Εστερχάζι για Ανταμ: «Θα χωρούσε σε κάθε ομάδα, μπορεί να βγει πρώτος σκόρερ με τον Asteras Aktor»

Εστερχάζι για Ανταμ: «Θα χωρούσε σε κάθε ομάδα, μπορεί να βγει πρώτος σκόρερ με τον Asteras Aktor»

Newsroom
Ανταμ

bet365

Ο Ούγγρος άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, Μάρτον Εστερχάζι, αποθέωσε τον νέο επιθετικό του Asteras Aktor Μάρτιν Ανταμ.

Ο Αsteras Aktor ανακοίνωσε πρόσφατα την απόκτηση του διεθνούς Ούγγρου επιθετικού Μάρτιν Ανταμ. Μάλιστα, ο Μάρτον Εστερχάζι, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε για τον συμπατριώτη του για τον οποίο πιστεύει ότι μπορεί να βγει μέχρι και πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του στο arcadiasports.gr:

Για τα χαρακτηριστικά του: "Πρόκειται για ένα πολύ καλό και δυνατό σέντερ φορ. Έχει παίξει χρόνια στην Ουγγαρία σε Βάσας, Πάξι και Καποσβάρ, ενώ την προηγούμενη διετία τα πήγε καλά στην Κορέα. Είναι συνέχεια στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας και υπάρχει λόγος.

Είναι ποδοσφαιριστής που έχει το γκολ, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, έχει δυνατό αριστερό πόδι και είναι πάρα πολύ δυνατός. Μπορεί να μην είναι ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής, όμως με δεδομένη τη σωματοδομή του δεν είναι αργός. Είναι σούπερ σέντερ φορ".

Για το κατά πόσο μπορεί να πιάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Θεωρώ πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι παίκτης θα χωρούσε σε κάθε ομάδα. Είναι στο επίπεδο για να έπαιζε σε ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Ξέρω πως ο ASTERAS AKTOR είναι μια πολύ καλή ομάδα. O τερματοφύλακας Μάρτον Φούλοπ ήταν φίλος μου και μου έχει μιλήσει για την ομάδα. Ο Άνταμ είναι παίκτης υψηλού επιπέδου και για αυτό παίζει στην εθνική Ουγγαρίας".

Για τον τρόπο αξιοποίησης του: "Είναι κλασικό σέντερ φορ που πρέπει να αξιοποιηθεί από την ομάδα του. Πρέπει να τροφοδοτηθεί από τους ακραίους και τους χαφ. Επίσης σημαντικό είναι το πως θα αγωνίζεται η ομάδα. Άλλο να παίζει 4-5-1 και να είναι μόνος του στην κορυφή και άλλο να παίζει με 4-3-3 και να έχει δυο ακραίους επιθετικούς στο πλευρό του. Είδαμε στο EURO πως έπαιξε η Ισπανία που έπαιζε με τρεις επιθετικούς. Επίσης είναι θέμα της προσέγγισης του προπονητή. Ο Άνταμ ταιριάζει σε επιθετική ομάδα που θα έχει την μπάλα και θα κάνει ευκαιρίες στην περιοχή. Θα δυσκολευτεί αν η ομάδα του παίζει αμυντικά".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα