Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Έφτασε στην Αθήνα ο Τετέ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Έφτασε στην Αθήνα ο Τετέ

Newsroom
Ο τετέ πανηγυρίζει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έφτασε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Τετέ.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Τετέ. Το «τριφύλλι» κατάφερε να βρει τη «χρυσή τομή» με τη Γαλατάσαραϊ και να προχωρήσει στην αγορά του Βραζιλιάνου εξτρέμ προσθέτοντας στα άκρα του ποιότητα, ταχύτητα και ντρίμπλα.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα από τα ξημερώματα της Πέμπτης προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και να ντυθεί στα «πράσινα» με κάθε επισημότητα.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα πρόλαβε να τον δηλώσει και στην «ευρωπαϊκή» λίστα του, καθώς είχε το δικαίωμα δύο αλλαγών μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης (παραμονή του πρώτου ματς με τη Μπότεφ). Ο Βραζιλιάνος, που πήρε τη θέση του Αϊτόρ στη λίστα, έρχεται σήμερα στην Αθήνα και θα είναι παρών στα... VIP του ΟΑΚΑ για να δει για πρώτη φορά από κοντά τους νέους συμπαίκτες του και την... εφετινή έδρα του Τριφυλλιού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα