Ολυμπιακός, μεταγραφές: «Κλείνει» στους «ερυθρόλευκους» ο Βέλντε σύμφωνα με τους Πολωνούς

Ολυμπιακός, μεταγραφές: «Κλείνει» στους «ερυθρόλευκους» ο Βέλντε σύμφωνα με τους Πολωνούς

ελλαδα

bet365

Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό πλησιάζει ο 24χρονος εξτρέμ Κρίστοφερ Βέλντε καθώς στην Πολωνία αναφέρουν πως τα πάντα συμφωνηθεί και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Το όνομα του Κρίστοφερ Βέλντε παραμένει δυναμικά στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού, όπως σας έχει αποκαλύψει το Gazzetta μέσα από το blog του Γιώργου Τσακίρη και όλα δείχνουν πως η ιστορία θα έχει happy end για τους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σεμπάστιαν Σταζέφσκι που έχει γράψει ξανά για τη συγκεκριμένη υπόθεση, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ένα... βήμα μακριά από τον Νορβηγό εξτρέμ καθώς τα έχουν βρει σε όλα τόσο με τη Λεχ Πόζναν όσο και με τον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει, οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο, με τον Ολυμπιακό να είναι διατεθειμένος να βγάλει από τα ταμεία του, το ποσό των 4 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους για την απόκτηση του 24χρονου.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε μία γεμάτη σεζόν με τους Πολωνούς με 13 γκολ και 5 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έπαιξε σε όλο το παιχνίδι στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα