Ολυμπιακός, μεταγραφές: Θετικοί οιωνοί για Όρτα

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Θετικοί οιωνοί για Όρτα

Ο Ορτα

bet365

Προς happy end οδεύει η μεταγραφή του Αντρέ Όρτα στον Ολυμπιακό καθώς έχουν σημαντικά βήματα προόδου για να επιστρέψει ο Πορτογάλος χαφ στον Πειραιά με κανονική μεταγραφή.

Όπως διαβάσατε στο Gazzetta, ο Αντρέ Όρτα έχει τον ρόλο... ρυθμιστή στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, καθώς ανάλογα με την κατάληξη της δικής του υπόθεσης, θα φανεί αν οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή για τα χαφ ή όχι.

Φαίνεται πως έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου για την υπόθεση του 27χρονου χαφ ώστε να επιστρέψει στους Πειραιώτες και να φορέσει ξανά τη φανέλα με τα «ερυθρόλευκα», αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή από την Μπράγκα.

Ο Πορτογάλος μέσος μέτρησε 2 γκολ και 3 ασίστ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στο εξάμηνο που έπαιξε με τον Ολυμπιακό και έπαιξε βασικό ρόλο στην κατάκτηση του Conference League.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα