ΟΦΗ μεταγραφές: «Πρόταση για τον δανεισμό του στόπερ Μπρόρσον», γράφουν στη Σουηδία

ΟΦΗ μεταγραφές: «Πρόταση για τον δανεισμό του στόπερ Μπρόρσον», γράφουν στη Σουηδία

 Brorsson

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σουηδία ο ΟΦΗ κατέθεσε πρόταση για τον δανεισμό του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού της Μιάλμπι, Άρβιντ Μπρόρσον.

Την ώρα που το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία ολοκληρώνεται και η αποστολή θα επιστρέψει στο Ηράκλειο την Παρασκευή (26/7) το βράδυ, οι Κρητικοί δουλεύουν παράλληλα και για τη μεταγραφική τους ενίσχυση. Οι Ομιλίτες κινούνται για δυο εξτρέμ, με την περίπτωση του Τιάγκο Νους της Αρχεντίνος Τζούνιορς να βρίσκεται στο επίκεντρο και αναμένονται τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ δεδομένα θα αποκτηθεί και ένας κεντρικός αμυντικός από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σουηδία ο ΟΦΗ κινήθηκε για την απόκτηση του Άρβιντ Μπρόρσον. Όπως υποστηρίζουν οι Σκανδιναβοί οι Κρητικοί κατέθεσαν πρόταση για τον δανεισμό του 25χρονου στόπερ από την Μάλμπι, όμως απορρίφθηκε. Το κλαμπ της πρώτης κατηγορίας του σουηδικού ποδοσφαιρού συζητάει σε αυτή τη φάση μόνο για πώληση του ποδοσφαιριστή για περίπου 200.000 ευρώ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ πράγματι υπήρξε μια διερευνητική επαφή πριν από περιπου ένα μήνα και έκτοτε δεν υπήρχε κάτι περισσότερο με τον ΟΦΗ να εστιάζει σε άλλες λύσεις. Ο Μπρόρσον είναι υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός ύψους 1.93 μ. και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026. Στη σεζόν που είναι στην εξέλιξη στη Σουηδία μετράει 15 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με ένα γκολ και μια ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα